758 poze   3065 vizite

Ingerasii

Îngeraşii este o comedie romantică despre o femeie de carieră cu doi copii năstruşnici şi un bărbat devenit întâmplător bonă. Noua producţie Promance propune o poveste de iubire adevarată, adresată tuturor vârstelor, o iubire care va înfrunta obstacole şi tentaţii cu incursiuni în lumea plină de viaţă şi umor a celor mici.

Catalin Catoiu1 2 3 Lia Damian, un producător de success la un studio de televiziune, se confruntă cu o mare problemă: are nevoie de o bonă care să reziste mai mult de o zi cu cei doi copii a ei. Familia ei i-ar putea fi de ajutor, însă Violeta Strâmbu, mama Liei, o actriţă în căutare de roluri noi, este mereu preocupată să îi reproşeze că s-a căsătorit de tânără şi a rămas cu doi copii mici pe cap după divorţ. Nistor Damian, fostul soţ, abia dacă îşi aminteşte de responsabilităţile lui de tată, preferând să caute bani mulţi fără eforturi mari, în timp ce Ingrid, prietena Liei, este prea ocupată să se dedice lui “iubi” al ei.

O întâlnire întâmplătoare cu un tânăr inginer ghinionist şi rămas pe drumuri o ajută să ia cea mai neobişnuită decizie a vieţii sale: să angajeze bonă… un bărbat. Chiar dacă la început Tudor Apostol nu este convins că este cea mai bună soluţie pentru viitorul lui, el acceptă totuşi să se mute în casa Liei, mai mult din dorinţa de a-i oferi fiicei lui, Mirela, un adăpost temporar.

Soluţia pe care Lia o vede ca fiind “un miracol” nu este pe placul tuturor . Violeta îl dispreţuieşte pe Tudor din prima clipă, văzând în el un “oportunist” care trebuie să se întoarcă de unde a venit. Pentru asta are nevoie de timp şi puţin noroc, ca să scape de străinul adus în casă de fiica ei.

Ca şi cum viaţa Liei nu ar fi fost destul de complicată de intrigile mamei sau insistenţele lui Nistor Damian de a reveni în viaţa ei, totul se va complica şi mai mult odată cu apariţia lui Sergiu Neagu, un dansator profesionist pe care Lia îl cunoaşte cu ocazia pregătirii unui spectacol de televiziune. Este amabil, romantic, manierat şi amuzant, aproape de perfecţiunea care ar convinge-o pe Lia să mai acorde o şansă dragostei dupa divorţul suferit. Asta până Lia află despre secretul pe care tânărul îl ascunde.

Tudor şi Lia vor învăţa împreună că atunci când toate îţi merg pe dos, singurul lucru care îţi rămâne este să ai încredere în puterea “Îngeraşilor”.

Pregăteşte-te însă să fii prins într-o lume amuzantă, în care năzbâtiile, veselia şi dragostea sunt atuurile pe care îngerasii nu se sfiesc să le utilizeze ca pe niste superputeri. Pregăteşte-te pentru lumea Îngeraşilor!
8a313q9o0c3zvm4erzyy
8a313q9o0c3zvm4erzyy
23lh5yq
23lh5yq
33nfamp
33nfamp
5708_dana_rogoz_accident_pe_partia_din_bulgaria
5708_dana_rogoz_accident_pe_partia_din_bulgaria
adela800
adela800
adela_popescu,_ioan_isaiu_si_copiii800
adela_popescu,_ioan_isaiu_si_copiii800
albumf35242n211207
albumf35242n211207
danarogoz
danarogoz
fo23ux
fo23ux
ingerasii-acasa-tv-150x150
ingerasii-acasa-tv-150x150
isa
isa
jenifer113x150
jenifer113x150

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.