758 poze   3065 vizite

Iubire ca in filme

Prezintă două lumi complet diferite dominate de iubire, trădare şi intrigi, care dau naştere unei fascinante poveşti. “Iubire ca în filme” îi are ca protagonişti pe îndrăgiţii Dan Bordeianu şi Adela Popescu alias Ştefan şi Ioana, doi tineri care încearcă să găsească puterea de a trece peste intrigile celor din jur, pentru a fi împreună.

Noua telenovelă prezentată de ACASĂ este povestea Ioanei, o tânără de 23 de de ani care are pentru vârsta ei prea multe responsabilităţi. Viaţă ei nu e uşoară pentru că, după moartea părinţilor, trebuit să ia decizii dificile şi să facă multe compromisuri pentru ca surorii ei, Raluca (Adina Galupa), să nu-i lipsească nimic. Astfel, Ioana se angajează ca dansatoare într-un bar, ascunde inclusiv faţă de Raluca adevărata provenienţă a banilor câştigaţi, pretinzând că este un psiholog de prestigiu.

Ea face aceste sacrificii pentru ca Raluca să aibă parte de cea mai bună educaţie, la Şcoala de fete, singura instituţie de acest gen care are şi internat, un loc exclusivist şi foarte strict. Oricât de mult s-ar strădui Ioana, Raluca nu va fi ferită de necazuri care vin odată cu prima iubire, mai precis atunci când îl cunoaşte pe Dragoş (Adrian Nicolae), un tânăr student la Ştiinţe Politice. Însă lucrurile încep să se complice când prietena cea mai bună a Ralucăi, Dana (Sabina Brânduşe), se îndrăgosteşte tot de Dragoş...

Ioana îl cunoaşte pe Ştefan (Dan Bordeianu), fiul unei familii bogate şi între cei doi se naşte o iubire ca în filme. Ea se recomandă ca fiind psiholog iar el o roagă să-l ajute să iasă de sub influenţa mamei sale, doamna Elvira Varga (Cătălina Mustaţă). Aceasta este o femeie dominatoare care vrea să controleze viaţa lui Ştefan şi a surorii lui, Dana. Mai mult, doamna Elvira are planuri mari pentru fiul ei: vrea să-l însoare cu Adina (Ştefana Samfira) şi cum aceasta îl iubeşte cu adevărat va face tot posibilul să o îndepărteze pe rivala sa, Ioana. În acest scop, Adina va fi ajutată şi de părinţii săi, Constanţa (Adriana Şchiopu) şi Claudiu (Mihai Dinvale) care se gândesc la propriile interese şi neglijează fericirea fiicei lor.

Zuzu (Carmen Tănase) este proprietara barului Princess, unde Ioana dansează alături de Daiana (Diana Dumitrescu), Ileana (Nicoleta Luciu), Izabel (Adriana Nicolae) şi Stephanie (Steliana Bălăcianu). Zuzu este foarte protectivă cu “prinţesele” sale şi este prima persoană care va încerca să o consoleze pe Ioana. Zuzu şi prietenele Ioanei, Daiana şi Ileana, nu sunt singurele care încearcă să aline durerea Ioanei, căci Boby Parai (Cabral Ibacka), un milionar excentric, este îndrăgostit de ea. Când realizează că inima Ioanei îi aparţine pentru totdeauna lui Ştefan el o va susţine pe Ioana şi va face tot posibilul să-i fie de ajutor.

Acţiunea se desfăşoară în două lumi complet diferite. O lume a adolescenţilor în care 5 eleve sunt la vârsta căutărilor, a alegerilor şi a speranţelor, la vârsta când totul e posibil, alta în care trăiesc 5 femei frumoase, râvnite de toţi bărbaţii care vin în barul Princess şi în fiecare noapte ele sunt prinţesele intangibile, pregătite să-şi răsfeţe publicul cu cele mai provocatoare mişcări de dans. La lăsarea cortinei, fiecare revine la viaţa ei, purtând în suflet dorinţa de a descoperi o Iubire ca în filme.

Destinele a peste 60 de personaje se întrepătrund captivant într-un joc de puzzle, ale cărui piese au fost perfect alese: experienţa unei echipe care şi-a dovedit profesionalismul în două proiecte de anvergură, “Numai iubirea” şi “Lacrimi de iubire”, regizorii Iura Luncaşu şi Bogdan Dumitrescu, mari nume ale filmului romanesc - Maria Ploae, Mihai Dinvale, Gheorghe Visu, Rodica Negrea, Carmen Tănase. În plus, din distribuţie mai fac parte mulţi tineri talentaţi: Augustin Viziru, Nicoleta Luciu, Adrian Nicolae, Adina Galupa, Sabina Brînduşe.

Telenovela intră în casele telespectatorilor pe melodia “Iubire ca în filme” interpretată de Adela Popescu şi semnată de cel mai în vogă compozitor din România, Marius Moga. Însă Marius şi-a asumat pe lângă rolul de compozitor şi pe acela de cântăreţ. El a compus şi interpretează “I Want You Back”, piesa care poate fi fredonată la finalul fiecărui episod din această producţie.
2i904qv
2i904qv
1226067683_adela-popescu-iubire-ca-in-filme
1226067683_adela-popescu-iubire-ca-in-filme
adela-6-600
adela-6-600
ADELA%20POPESCU52745779
ADELA%20POPESCU52745779
ADELA%20109
ADELA%20109
adela-popescu-3
adela-popescu-3
coperta-cd-adela-800
coperta-cd-adela-800
funclub15355
funclub15355
funclub18183
funclub18183
Iubire_ca_in_filme_1248727007_2_2006
Iubire_ca_in_filme_1248727007_2_2006
Iubire_ca_in_filme_1248727168_0_2006
Iubire_ca_in_filme_1248727168_0_2006
Iubire_ca_in_filme_1248727168_1_2006
Iubire_ca_in_filme_1248727168_1_2006

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.